Televoice, companie cunoscuta pentru brandul Evolio, a lansat un nou e-reader ce vine cu 100 de carti preinstalate si costa 399 lei. Ecranul este de 6 inch, iar autonomia promisa este de 20 de zile de stand-by.

Evolio Evobook 3Foto: Evolio

Evobook 3 este "o biblioteca la purtator", spune compania, deoarece are preinstalate 100 de carti din diverse domenii, in limba romana si engleza, a caror valoare, in format digital, depaseste 200 de lei, Lista autorilor cuprinde nume precum Friedrich Nietzsche, Jane Austen, Oscar Wilde, Charles Dickens, Gib Mihaescu, Nagai Kafu Komayo, John Galsworthy, Cezar Petrescu, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Rodica Ojog-Brasoveanu si altii.

Evobook 3 are un ecran e-ink de 6 inch, antireflex si permite citirea a 16 formate de carti electronice, avand o autonomie de pana la 10.000 de pagini citite si pana la 20 de zile de stand-by. Memoria interna a eReader-ului este de 4 GB si accepta memorii externe de tip micro SD de pana la 16 GB si conectare micro USB.

Dispozitivul poate fi achizitionat din magazinele Evolio si de pe www.evolioshop.com la pretul redus de 249 lei, pana la 1 decembrie 2013.

Evobook.ro este libraria virtuala a Televoice Grup, lansata in 2011 si cuprinde peste 800 de titluri in limba romana, din diverse domenii