La inceputul toamnei Yahoo! anunta ca schimba aspectul e-mailului in ideea de a-l infrumuseta, iar urmarea a fost ca zeci de mii de nemultumiti au spus ca vor trece la Gmail sau alte companii rivale. Ei bine, o comunicare interna obtinuta de All Things Digital arata ca nici macar angajatii Yahoo! nu vor sa foloseasca mailul, trei sferturi ramanand la...Microsoft Outlook.

Angajatii au fost rugati acum ceva timp sa foloseasca pentru serviciu Yahoo! Mail si motorul de cautare al companiei, iar o comunicare interna facuta publica acum arata ca numai un sfert au trecut la Yahoo! Mail, in timp ce restul utilizeaza un program invechit ca si conceptie: Microsoft Outlook.

Doi directori au dat angajatilor un mail in care le spun ca au avut mult timp sa faca schimbarea ceruta si ca este "o chestiune de principiu" sa foloseasca produsele proprii, adaugand ca e si vorba de feedback pentru echipa care le dezvolta.

Despre Outlook, cei doi directori spun ca e admirabil cat de mult a rezistat aplicatia cu care atat de multi angajati ai Yahoo! s-au obsinuit, insa ei considera ca Outlook "este un anacronism al defunctei ere a PC-urilor din anii 90'"

In mesaj se spune ca Yahoo! Mail este foarte bogat in caracteristici si permite extrem de multe lucruri, insa e mentionat faptul ca Outlook ar putea fi mai potrivit la anumite scurte operatiuni si in acest caz "poate fi pornit pentru 30 de secunde"