Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat pozitia de CEO al companiei GECAD NET. El a mai lucrat in grup, iar in trecut a condus si Pay U, insa a activat si la Microsoft, iar anul acesta a condus magazinul online elefant.ro

GECAD NET este una dintre cei mai vechi si recunoscute companii de distributie de software si furnizare de servicii IT pentru segmentul companiilor mici si mijlocii din Romania.

"Obiectivul principal este de a creste prezenta companiei pe piata locala, de a dezvolta noi directii de business si parteneriate care sa consolideze pozitia companiei de lider pe furnizorilor de solutii si servicii IT catre firmele mici si mijlocii. Pe termen lung vom evalua oportunitatea introducerii de produse si servicii si pe alte piete din regiune￯, spune Cristian Herghelegiu.

Herghelegiu a absolvit Academia Militara in 1996, iar intre 2001 si 2003 a fost sef de dezvoltare soft la GeCAD. Intre 2004 si 2008 a activat la Microsoft, aproape doi ani fiind sef al diviziei Dynamics, in timp ce din 2011 pana in 2013 a fost sef al procesatorului de plati Pay U (in trecut GECAD ePayment).

GECAD NET comercializeaza si implementeaza aplicatii software, furnizeaza optiuni de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii de securitate IT. Compania a incheiat primul semestru al acestui an cu o cifra de afaceri in crestere cu 15% fata de 2012.

Compania are peste 1.200 de clienti in telecomunicatii, servicii financiar-bancare, constructii, energie, petrol si gaze si altele.