APDETIC si Junior Achievement Romania organizeaza in perioada 5-23 mai 2014, cu sprijinul Hotnews.ro, Concursul online “Competente digitale pentru joburi 2014” in cadrul Campaniei europene eSkills for jobs 2014. Campanie de constientizare a importantei competentelor digitale, initiata de Comisia europeana si la care participa 30 de tari de pe continent, include o serie de activitati cum ar fi: conferinte, seminarii, vizite la companii IT, concursuri pentru elevi si studenti, sesiuni de training etc.

eSkillsFoto: webPR.ro

Concursul din acest an se desfasoara online pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul platformei de survey www.constantcontact.comsi este dotat cu 20 de premii care vor fi acordate prin tragere la sorti. Premierea va avea loc in data de 2 iunie 2014.

Premiile care vor fi acordate sunt urmatoarele: 3 sesiuni de internship oferite de companiile Intel, HP si Omnilogic, precum si 3 eBook readere, 5 carti, 5 memorii USB, 4 parechi de casti stereo.

Detalii privind concursul online si regulamentul pot fi obtinute accesand site-ul campaniei: http://eskills.asociatiait.ro/

Intre partenerii campaniei din Romania se inscriu: Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul pentru Societatea Informationala, Intel, Microsoft, HP, IBM, Omnilogic, SIVECO Romania, Maguay, Uniunea Profesorilor de Informatica din Romania, Junior Achievement, BSA | The Software Alliance, ANBPR-Biblionet, Ateliere fara frontiere, ASER, Politia Romana prin Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea

Criminalitatii, InfoCons, HotNews.ro, Agora, Comunicatii Mobile si Medialook.ro.