Samsung a creat un set de sase clipuri in care ironizeaza livestream-ul cu probleme de la marele eveniment de lansare al Apple, dar si produsele lansate, mai ales ceasul inteligent si iPhone-urile cu ecran mare. Doi asa-zisi tehnicieni in tricouri albastre sunt personajele principale ale campaniei It Doesn't Take a Genius prin care Samsung isi promoveaza smartphone-ul Note 4.

Samsung ironizeaza AppleFoto: Captura YouTube

Live-stream-ul de la evenimentul Apple de marti seara a functionat cu mari probleme, iar Samsung nu iarta, in primul clip unul dintre personaje balbaindu-se si vorbind "telefonat".

In al doilea clip cei doi rad de faptul ca Apple abia acum a descoperit ecranele mari care sunt prezente de ani buni in gama Samsung. Compania asiatica a mai parodiat in trecut si spusele lui Steve Jobs care nu credea ca telefoanele cu ecrane mari se vor vinde.

Intr-un alt clip se rade de faptul ca ceasul Apple nu functioneaza decat sincronizat cu iPhone, insa aici nici Samsung nu este departe fiindca in afara de ultimul model de smartwatch, toate celelalte functioneaza doar impreuna cu un telefon.

Despre live-stream-ul cu probleme

Despre ecranele mai mari

Despre ceasul Apple

Despre incarcarea rapida

Despre multitasking

Despre S Pen