Google si-a modificat logoul, joi, in prima zi din 2015, pentru a le ura utilizatorilor sai un "An Nou Fericit!", cifrele noului an, care apar pe prima pagina a motorului de cautare online, fiind inconjurate de artificii.

Logo Google de anul nouFoto: captura ecran

"An Nou Fericit!" este mesajul care apare pe prima pagina a motorului de cautare Google si poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atat prin e-mail, cat si pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.

De asemenea, pe prima pagina a motorului de cautare apar literele care formeaza cuvantul Google urmate de cifrele care alcatuiesc anul 2015, inconjurate de artificii.

Anul Nou este sarbatorit prin obiceiuri diverse si inedite de diferitele popoare, insa peste tot se manifesta credinta unui nou inceput si speranta unui viitor mai bun, prin aruncarea lucrurilor vechi din casa, aprinderea de artificii sau exprimarea unor dorinte, noteaza Mediafax.

Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.