​Google isi reorganizeaza structura operatiunilor europene, unind cele doua entitati existente, dorinta companiei fiind sa-si amelioreze relatiile cu partenerii europeni. Modificarea vine in contextul in care Google se confrunta cu anchete si polemici pe continent si este criticata in multe tari. Operatiunile europene vor fi conduse de Matt Brittin, fost participant la Jocurile Olimpice.

Financial Times a scris in premiera despre schimbare, iar Google a confirmat informatiile. Gigantul american avea doua divizii europene, una responsabila pentru nordul si centrul continentului si alta pentru zona de sud si de est, care gestiona si activitatile din Orientul Mijlociu si Africa.

Ei bine, de acum Google unifica cele doua divizii pentru a-si simplifica procesele de business si pentru a fi mai eficienta in relatiile cu partenerii, dar si cu factorii politici de decizie.

Google va fi condusa in Europa de Matt Brittin care va gestiona de la Londra operatiunile companiei, toti directorii de tara urmand sa-i raporteze direct lui. Brittin a reprezentat Regatul Unit in probele de canotaj la Jocurile Olimpice de Vara de la Seul in 1988.