Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay, arata un comunicat al companiei.

"Plata mobila inseamna pentru noi, in primul rand, simplificare. De ce sa stai la rand ca sa-ti reinnoiesti abonamentul de transport sau ca sa-ti cumperi un bilet, cand ai in permanenta un portofel digital pe smartphone-ul tau? Romania este intr-un moment al pionieratului in zona de plati online si mobile. Iar NETOPIA mobilPay este aici tocmai ca sa se asigure ca inovatiile se transforma in realitati care ne fac viata mai usoara", spune Antonio Eram, CEO si Fondator al NETOPIA mobilPay.

Toti cei care opteaza pentru cumpararea unui bilet prin aceasta metoda de plata, primesc, la prima achizitie, 3 calatorii nominale gratuite.

Potrivit CEO-ului companiei, pentru a beneficia de cele trei calatorii gratuite, clientul trebuie sa acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, sa isi descarce aplicatia compatibila cu sistemele de operare Android sau iOS, sa inregistreze si sa confirme cardul bancar. Promotia se acorda prin returnarea valorii calatoriilor achizitionate, chiar in ziua realizarii platii. Campania se aplica doar in cazul achizitiei de calatorii nominale, nu si pentru abonamentele lunare sau de o zi.