In doua saptamani de la deschiderea comenzilor pentru Apple Watch 300 de romani au platit pentru a avea cel mai nou gadget Apple care costa de la 1.850 lei in Romania, arata un comunicat al retailer-ului Quickmobile. Zece romani au comandat varianta placata cu aur, la preturi intre 50.000 si 80.000 lei.

Apple WatchFoto: Apple

"A fost o surpriza si pentru noi achizitia celor 10 Watch Edition. Au fost trei femei si sapte barbati care au platit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben", spune Tudor Tiboc, CEO Quickmobile.

Ceasul inteligent este disponibil in toate cele 3 colectii, cu preturi cuprinse intre 1.849 lei si 5.799 lei pentru variantele Watch Sport si Watch, in timp ce preturile pentru Watch Edition, varianta de lux, placata cu aur de 18k, variaza intre 49.999 lei si 79.999 lei.

Modelul Watch Sport, cu carcasa din aluminiu, geam protector mineral si bratari din cauciuc sintetic, este disponibil in mai multe variante de culoare, in timp ce versiunea Watch are carcasa din otel inoxidabil, curea din piele sau metalica si geam din safir. Ambele modele sunt disponibile atat in varianta de 38 mm, cat si de 42 mm. La 4.000 de lei poate fi cumparata versiunea cu carcasa din otel inoxidabil.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 si 6 plus si ofera interfete NFC, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru initierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri.

Quickmobile spune ca va expune la raft ceasul Apple, incepand cu data de 5 mai, insa comenzile vor putea fi plasate exclusiv online.