Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari a discutat Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender.

Liviu Arsene - Senior eThreat AnalystFoto: BitDefender

Scurta biografie

Liviu Arsene este Senior eThreat Analyst in cadrul companiei Bitdefender, cel mai mare producator de software controlat de romani. Arsene detine o ampla expertiza in aspecte legate de tehnologie si analizeaza in mod constant tendintele in materie de securitate informatica la nivel global. Este pasionat de gadgeturi si tehnologii inovatoare, mai ales de caracteristicile legate de securitate si impactul strategic al acestora pe termen lung.

Nota redactiei:

  • Puneti intrebarile in formularul de comentarii de la finalul articolului;
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.