Anul trecut, imediat dupa lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Internetul a explodat cu scandalul "bendgate", dupa ce mai multi utilizatori s-au plans de faptul ca telefoanele li s-au indoit in buzunare. Se pare ca Apple a invatat din aceasta greseala si nu are de gand sa o repete cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Cel mai nou zvon vine de la analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, si vorbeste despre materialele care vor fi folosite la noile smartphone-uri, potrivit BGR, scrie Playtech.

Aparent, americanii din Cupertino vor folosi un cadru din aluminiu mai solid, numit Series 7000, folosit si in constructia Apple Watch.

Materialul ar oferi o rezistenta cu 60% mai mare decat cea de care este capabil cadrul iPhone 6.

Pe langa informatia privind cadrul iPhone 6S, se mai vehiculeaza ca Apple va implementa si pe smartphone-uri functionalitatea force touch, de care dispun atat ceasul inteligent cat si noul MacBook. Aceasta functionalitate le va permite utilizatorilor sa interactioneze diferit cu telefoanele lor, dar pentru a putea fi implementat un astfel de senzor, latimea si lungimea smartphone-urilor va creste.

Kuo mai spune ca Apple va avea si cateva modificari ce tin de culoare, modificand nuantele auriu si argintiu si oferind posibilitatea achizitionarii unui iPhone auriu cu tenta de roz.

Citeste si:

O vulnerabilitate Samsung afecteaza utilizatorii

Legatura lui Stephen Hawking cu lumea din jur, doar o jucarie pentru copiii lui