Campania eSkills for jobs 2015 lanseaza Competitia europeana de productii video, care reprezinta o foarte buna oportunitate de a evidentia si rasplati persoanele cu un grad inalt de cunostinte si competente digitale la nivel european.

Competitia urmareste identificarea initiativelor de succes facilitate de utilizarea tehnologiei informatiei si detinerea de competente digitale. Scopul declarat este acela de a mobiliza tineri talentati (in varsta de peste 16 ani), leaderi in businessul digital, decidenti politici, profesionisti din domeniile ICT, educational, antreprenorial si ONG-uri.

Competitia video eSkills 2015 este deschisa tuturor cetatenilor europeni. Productiile video (de maxim 1 minut si 30 secunde) vor fi axate pe urmatoarele categorii:

  • Cetatean digital (target: leaderi din business, profesionisti din domeniile ICT si ONG)

  • Antreprenoriat digital (target: intreprinzatori)

  • Cea mai inspirata campanie in domeniul carierei digitale (target: persoane in cautare de locuri de munca si cele care isi schimba cariera)

Termenul limita de trimitere este sambata 31 octombrie 2015.

Pentru fiecare categorie vor fi selectati castigatorul si cel aflat pe locul doi. Acestia vor fi invitati sa participe la ceremonia de decernare a premiilor in 14-15 decembrie 2015, in Luxemburg, in cadrul Conferintei la nivel inalt organizate sub auspiciile Presedintiei luxemburgheze a Consiliului Europei. Costurile legate de transport aerian si cazare vor fi suportate de Campania eSkills for jobs.

Pentru inscrieri: http://eskills4jobs.ec.europa.eu/competition

www.asociatiait.ro