Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Noul Plug-In pentru Chrome afiseaza o opera de arta la fiecare pagina nou deschisa

de G.T.     HotNews.ro
Joi, 23 iulie 2015, 10:23 Economie | IT

Winter: Cat on a Cushion, by Théophile-Alexandre Steinlen (1909) Metropolitan Museum of Art
Foto: Captura ecran
Cum ar fi dacă la fiecare pagina nou deschisă în browserul Chrome ai avea ocazia să vezi o operă de artă expusă la Muzeul Metropolitan de Artă din New York? Acesta este farmecul noului plug-in pentru Chrome, creat de către o absolventă a Universității Cornell, scrie buzzfeed.com.

Emily McAllister, absolventă a programului MBA Cornell Tech, a construit un plug-in pentru Chrome, ce afișează la fiecare pagină nouă o operă de artă cu pisici, în timp ce lucra la un proiect care integrează tehnologia cu arta plastică.

Emily a ales subiectul selecției în urma unei simple observații: "Am petrecut mult timp în muzeu printre exponate și am observat că pisicile apar peste tot. Pisicile sunt regăsite în opere ce aparțin unor culturi și perioade diferite. Găsim pisici chiar și în tapiserii din secolul al XVII-lea, în poziții amuzante sau cântând la instrumente,” a declarat absolventa.

Plug-in-ul poate fi folosit pentru și pentru a juca jocul pe care Emily îl numește ”Cat Roulette”, care satisface curiozitatea de a vedea în ce alte ipostaze apar pisicile în operele de artă.

Plug-in-ul se numește Meow-Met și poate fi downloadat de aici.
[P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate va finanta intreprinderi mici si mijlocii cu pana la 59,3 milioane euro, suma alocata din Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, cofinantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Programul a fost lansat in septembrie 2016 de catre Fondul European de Investitii si Guvernul Romaniei pentru a accelera accesul la finantare IMM-urilor inovatoare romanesti, prin intermediul unor intermediari financiari (institutii financiare cum ar fi banci sau manageri de fond).

2533 vizualizari


ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi