Incercand sa va motiveze sa faceti upgrade, Microsoft tocmai a clasificat iminentul Windows 10 ca fiind cel mai sigur creat vreodata, scrie Playtech.

Windows 10Foto: youtube.com

Reclamele la sisteme de operare pot fi create in doua directii, una metaforica pentru persoanele mai atehnice si una incarcata de superlative absolute.

Dupa ce in urma cu cateva zile am vazut prima reclama pentru noul Windows 10 ce urmeaza sa fie lansat saptamana aceasta, gigantul din Redmond a lasat deoparte copiii care se joaca in parc pentru a va impresiona cu un nou clip de aproape un minut.

In principiu, nu trebuie niciodata sa iei foarte in serios afirmatiile facute intr-o reclama, mai ales ca de multe ori acestea sunt facute cu anumite note de subsol. Se pare insa ca Microsoft chiar are incredere absoluta in noua sa creatie. Din acest motiv, in reclama publicata de curand pe YouTube, Windows 10 este definit ca fiind cel mai sigur Windows creat vreodata.

Printre functiile detaliate in acest efort de marketing se numara cateva particularitati de autentificare si cateva elemente de securitate sporita in browser. Windows 10 include suport pentru recunoastere faciala, scanare de iris si scanare de amprenta. O versiune de Windows Defender va va apara de malware, in timp ce un set de algoritmi avansati implementati la nivelul sistemului de operare va va preveni inainte sa deveniti victima unui atac de tip phishing.

In mod evident, multe dintre aceste functii nu sunt neaparat revolutionare, dar cei de la Microsoft au ales sa le impacheteze intr-un format dragut pentru acest scurt metraj.