In timp ce un site va permite sa trimiteti documente de pana la 5GB pentru o anumita suma, altul ar putea stabili aceasta limita la 10GB. De asemenea, sunt numeroase situatiile in care un utilizatori nu doreste sa introduca alte date personale in afara unei adrese de email, motiv pentru care in lista de mai jos am inclus doar site-urile care va permit sa transferati documente fara a necesita inregistrare, scrie Playtech.

Fastupload.ro este unul dintre cele mai bune servicii romanesti pentru transfer de date disponibile in acest moment pe internet. Site-ul va ofera posibilitatea de a apela atat la serviciile sale gratuite, cat si la cele Premium. In cazul in care le preferati pe cele dintai, veti avea, desigur, posibilitatea de a transfera un numar nelimitat de fisiere, cu o dimensiune maxima de 1GB pentru fiecare si viteze de transfer de 100Mbps atat pentru upload, cat si pentru download. In cazul in care va inregistrasi, dimensiunea maxima a unui fisier transferabil va fi de 4GB si veti avea acces la un Storgae Box in care veti putea stoca 100MB in permanenta.

Pentru cei care sunt dispusi sa scoata niste bani din buzunar, insa, spatiul disponibil in Storage Box creste la nu mai putin de 100GB, fisierle cu dimensiune de pana la 25GB vor putea fi transferate usor, vitezele de upload si de download vor fi de 1Gbps fiecare.

Integral pe Playtech