Telefoanele sau tabletele cu Android pot ramane foarte usor fara memorie, mai ales daca esti un mare fan al aplicatiilor si vrei sa le incerci pe toate, daca aculti multa muzica sau daca esti amator de sedinte foto in baie. Datele cache pentru uz offline sunt la fel de necrutatoare, mai ales daca ai un telefon low-end care pune la dispozitie prea putin spatiu de stocare, scrie Playtech.

Foloseste uneltele de stocare puse la dispozitie de Android

Versiunile moderne de Android beneficiaza de o optiune care iti arata exact ce iti ocupa spatiul de pe telefon. Pentru a afla, intra in Setari si mai apoi la Stocare. Acolo vei vedea cat de mult spatiu este folosit de aplicatii si datele lor, de fotografii si fisiere video, muzica, descarcari, date cache si diverse alte fisiere.

De exemplu, poti selecta Aplicatii pentru a vedea lista celor care iti ocupa cea mai multa memorie, cu optiunea de a le sterge. Selecteaza Descarcari ca sa vezi toate fisierele care au ajuns in telefonul tau prin download, sau intra la Date din memoria cache sa cureti datele din aplicatiile instalate. Foloseste celealte optiuni sa iti dai seama ce fisiere iti ocupa spatiul si sterge-le pe cele pe care nu le mai vrei.

Integral pe Playtech