IFA 2015 debuteaza in mod oficial pe 4 septembrie, iar in cadrul evenimentului din Berlin vom putea vedea cateva dispozitive extrem de interesante., potrivit Playtech. Pentru cei de la Samsung, de exemplu, evenimentul din Berlin a fost asociat, in ultimul timp, cu lansarea unui nou phablet din seria Galaxy Note. Cu toate acestea, situatia va fi diferita in 2015.

Dupa cum stiti, Samsung a lansat deja modelul Galaxy Note 5 in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, gigantul din Coreea de Sud va veni probabil cu numeroase alte gadgeturi impresionante la IFA, cel mai interesant fiind noul smartwatch Gear S2. Alaturi de Samsung, companii precum LG, Asus, Huawei si Motorola vor incerca sa ne impresioneze cu dispozitivele lor. Mai jos, va prezentam o lista cu unele dintre cele mai interesante pe care le veti putea vedea in Berlin incepand cu data de 4 septembrie.

Samsung lanseaza primul sau ceas rotund Samsung Gear S2 a fost anuntat oficial astazi si va fi disponibil in doua versiuni. Gear S2 si Gear S2 Clasic se vor diferentia prin cateva trasaturi de design, functionalitatea si specificatiile hardware fiind identice.

Integral in Playtech