Industria IT&C se afla intr-o continua dezvoltare iar Romania , fiind o tara cu o importanta deosebita in acest domeniu tehnologic , ofera in permanenta cateva mii de joburi disponibile in IT&C . Acest lucru certifica pe de o parte dezvoltarea companiilor din domeniu si pe de alta parte, nevoia permanenta de specialisti.

STEP IT AcademyFoto: STEP IT Academy

Bucurestiul concentreaza cea mai mare parte a companiilor din aceasta bransa. Un motiv in plus pentru cea mai mare Institutie renumita de Invatamant cu acoperire Internationala specializata exclusiv in pregatirea specialistilor in IT sa investeasca in deschiderea unei filiale in capitala noastra.

Din luna aceasta STEP IT Academy a inceput inscrierile in noua filiala din Bucuresti si va incepe prima sesiune de specializari in cele mai solicitate domenii : Software development, Network Technologies and System Administration si Computer Graphics and Design. Programul de invatamant este dezvoltat pe o perioada de 2,5 ani si este structurat in forma de invatamant zi, cu posibilitatea studiului in program de seara, si invatamant cu frecventa redusa.

Academia internationala activeaza deja in 12 tari, respective 31 filiale si are o experienta de 16 ani in educatie IT. Cu peste 18.000 studenti si 80.000 specialisti pregatiti, institutia, prin studentii sai, se bucura de castigarea unor numeroase premii internationale in inovare si proiectare. Sistemul de învățământ se bazează pe o actualizare permanentă a programelor de formare pentru a include case-study-uri de la Cisco, Microsoft, Oracle, Autodesk.

Academia STEP IT a incheiat un parteneriat cu agentia de recrutare in IT, People Centric. Cu aceasta ocazie, CEO-ul companiei de recrutare, Marius Istrate va sustine la sediul STEP IT Academy din Floreasca, in data de 10 septembrie , un masterclass Gratuit cu titlul “ Cum sa faci o cariera in IT”.

People Centric va prezenta exemple concrete de cultura organizationala a clientilor sai, exemple de antreprenori straini si de start-up-eri romani.

Oricine doreste sa participe o poate face inscriindu-se pe site-ul ro.itstep.org