Magazinul foto-video F64 anunta listarea produselor sale si pe platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul semnat cu eMAG face parte din decizia companiei de a se extinde si mai mult, iar printre produsele listate se numara aparate foto, camere video, obiective, blituri, genti dedicate, trepiede, filtre si acumulatori. F64 sper sa castige noi clienti, data fiind popularitatea eMAG.

Pentru primul an in eMAG Marketplace, F64 isi propune sa ofere spre vanzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blituri, genti dedicate, trepiede, filtre, acumulatori si o gama larga de accesorii. Odata inregistrata o comanda pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluata in acelasi timp de magazin si livrata.

Proiectul eMAG Marketplace, lansat in primavara lui 2011, a ajuns in prezent la peste 600 de parteneri, componenta esentiala din ceea ce inseamna astazi eMAG,

Pana la sfarsitul anului 2015, pe eMAG se vor gasi un milion de produse, peste 1.000 de subcategorii si peste 10.000 de branduri.