Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Cum dispari definitiv de pe Facebook? Asa stergi de tot contul si toate postarile

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 1 martie 2016, 2:26 Economie | IT

Stergerea unui cont de Facebook este o actiune cu urmari permanente. Daca exista o sansa infima sa doriti sa intrati din nou pe reteaua sociala, decat sa va stergeti complet profilul, mai bine il dezactivati. Astfel, chiar daca rezistati tentatiei de a intra pe pagina personala de Facebook, puteti trai cu confortul psihologic ca aceea exista in continuare, scrie Playtech.

Ideal ar fi sa treceti prin etapele descrise mai jos folosind un computer sau o tableta, nu o aplicatie de mobil, deoarece nu toate optiunile la care voi face referire exista. Pentru a va sterge contul de Facebook, intai trebuie sa-l puteti accesa la adresa www.facebook.com. Daca intampinati dificultati la autentificare, folositi una din metodele puse la dispozitie pentru a va schimba parola, inainte sa treceti la pasul urmator. Nu puteti sterge un cont decat dupa autentificareDaca esti atent, nu este foarte complicat sa afli cum dispari definitiv de pe Facebook. Problema este alta. Fara sa-ti dai seama, la nervi sau dintr-un impuls de moment, risti sa pierzi niste informatii pe care nu le mai ai nicaieri in alta parte. 

Chit ca este vorba de niste fotografii de acum cativa ani sau de niste informatii utile pe care le-ai postat odinioara intr-un comentariu, preventiv, toate acele date trebuie salvate. Cei de la Facebook au implementat un modul foarte util si usor de folosit pentru realizarea unei copii de siguranta. Pentru a ajunge la el, faceti click in coltul din dreapta sus al paginii web si un al doilea click pe Settings. La baza primei pagini de configurare ￯ General exista un buton intitulat foarte sugestiv ,,Download a copy of your Facebook data.

"(Descarca o copie a datelor tale de pe Facebook). Dupa un click pe el vi se va afisa o fereastra pe care trebuie sa optati pentru ,,Start my archive". Confirmati alegerea facuta. Nu vor trece decat cateva minute pana veti putea descarca un fisier ZIP cu toate imaginile, clipurile si postarile voastre pe Facebook. Un link catre respectivul fisier va va fi trimis si prin email. Pentru a-l descarca, este posibil sa fiti nevoiti sa va introduceti din nou parola aferenta contului.

Faceti click in coltul din dreapta sus si accesati sectiunea Activity log. In partea stanga a noii pagini asigurati-va ca este bifat ,,All￯. Instant va aparea o lista foarte stufoasa cu fiecare like pe care l-ati dat, fiecare comentariu sau postare. Din pacate, activitatile voastre pe Facebook vor trebui sterse individual printr-un click in partea dreapta a fiecarui element din lista. Astfel, puteti opta pentru Unlike la un link sau o imagine si puteti face click pe Delete in dreptul unui clip de pe YouTube partajat in urma cu cateva saptamani, scrie Playtech.










3365 vizualizari





ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică