Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si pentru ca timpul nu ne mai ajunge uneori nici pentru masa de pranz, o mana de oameni au gandit o aplicatie care sa ofere in dar, fiecaruia dintre noi, 90 de minute de timp liber.

Aplicatia BringoFoto: Smile Media

Aplicatia exista, este disponibila deocamdata pentru Bucuresti si este dezvoltata de aceasi echipa care a dezvoltat Star Taxi si Oliviera. Se numeste Bringo. Timp de un an a fost parametrizata, testata si pregatita astfel incat fiecarui client in parte sa ofere confort, siguranta si timp liber. Nu e usor sa lasi cumparaturile tale pe mana oricui. Stim foarte bine cat de atent ne selectam produsele si cum ni le organizam in sacose atfel incat sa nu le amestecam cu altele. Asta face Bringo acum pentru tine. Face cumparaturile in locul tau si ti le aduce acasa in 90 de minute.

Aplicatia Bringo este user friendly. In doar trei pasi iti alegi magazinul, faci lista de cumparaturi si plasezi comanda… mai departe iti faci treburile sau nu faci nimic pur si simplu si te odihnesti.. Astfel comanda ta ajunge la un livrator specializat care merge la magazin, selecteaza atent produsele le impacheteaza frumos pe categorii si porneste catre casa ta. La livrare, platesti valoarea de pe bonul de la magazin si o taxa pentru serviciul prestat, despre care esti informat inca de la plasarea comenzii.

Ideea Bringo, ca orice produs a pornit de la o nevoie personala, a capatat contur din discutii si s-a cristalizat printr-un efort considerabil. Platforma este construita sa fie mai mult decat o aplicatie, ea este configurata sa invete dorintele si comportamentul de consum sa iti fie acolo atunci cand ai nevoie pentru ca Bringo face cumparaturile in locul tau exact ca tine cu aceasi grija si atentie.

Bringo in acest moment are doua atuuri-diferentiator majore fata de serviciile online traditionale si anume cu Bringo iti poti comanda produse proaspete – legume, fructe, peste, mezeluri, branzeturi, smantana si le poti avea la usa in 60 – 90 minute. Este intra-adevar un produs inovator de tip blue-ocean cel putin pentru piata romaneasca, daca nu cumva pentru cea europeana.

In acest moment Bringo realizeaza o medie de 100 de comenzi pe zi. Acest lucru pentru noi, este o confirmare a utilitatii aplicatiei si o validare a valorii proiectului. Ceea ce ne intereseaza pe termen mediu si lung este imbunatatirea permanenta a experientei clientilor nostri..”, declara Mihai Paun, CEO Ascend NetSolutions

In Bringo se gasesc disponibile peste 100.000 de produse de la de la hypermarket-uri la farmacii si magazine de nisa asa ca ai de unde alege.

Ca o recunoastere a utilitatii si a seriozitatii Bringo, retailerul francez Carrefour s-a alaturat platformei cu le 12 Hypermarket-uri din Bucuresti deocamdata. Utilizatorii Bringo au acum la dispozitie o gama variata de produse, cu promotiile si reducerile speciale disponibile in Carrefour, intr-un mod simplu, rapid si intuitiv.

Intr-o era a digitalului, Carrefour are un obiectiv clar : sa facem progresul accesibil tuturor, pentru o viața mai buna. Consideram ca intrarea Carrefour in platforma Bringo este una din căile prin care ne putem atinge acest obiectiv. Am decis sa punem in platforma o foarte mare parte din gama noastră din hipermarket : peste 30.000 de articole , majoritar de natura alimentara - si aici găsiți toată gama de produse de larg consum ( de la alimente la baza la detergenți si cosmetice), precum si o gama extrem de variata de produse proaspete: legume fructe, peste, pâine si patiserie fabricata in laboratoare proprii Carrefour, carne si mezeluri si chiar si articole din zona de gastronomie si rotiserie. In plus, puteți găsi zone special dedicate articolelor nou apărute in Carrefour, reducerilor pentru cei intersați de chilipiruri, dar si produse de sezon.” declara Catalin Samara director operational de hipermaketuri Carrefour

Si pentru ca experienta sa fie si mai confortabila cea mai recenta optiune introdusa in aplicatie, este scanarea codului de bare, care permite identificarea rapida si facila a unui produs si adaugarea lui in lista de cumparaturi.

Ne onoreaza de increderea clientilor nostri, ne bucuram de atitudinea exemplara echipei de livratori drept pentru care valoarea medie a cosului de comanda prin intermediul Bringo este de peste 250 de lei. In ceea ce priveste dezvoltarile ulterioare, intentionam sa introducem, in viitorul apropiat, optiunea de plata cu cardul.”, mentioneaza Mihai Paun, CEO Ascend NetSolutions.

Aplicatia Bringo o puteti descarca din:

iTuneshttps://goo.gl/3OyLpw

Google Play https://goo.gl/90WU22

Ascend NetSolutions detine un istoric important in dezvoltarea de aplicatii inteligente si inovatoare, aplicatii premiate de-a lungul timpului, pentru companii de renume precum: Vodafone, NN, Electrecord, Mc Donald’s etc.