Samsung a prezentat la targul de tehnologie MWC Barcelona doua noi tablete, o versiune imbunatatita de Gear VR, noi solutii audio si planul privind implementarea tehnologiei 5G. Dupa uriasul scandal cu Galaxy Note 7 compania a ales sa nu dezvaluie la MWC smartphone-ul S8, insa la final de prezentare a lasat clar de inteles ca telefonul va fi aratat pe 29 martie.

Samsung Tab S3Foto: Hotnews

Acum, Samsung a anuntat tableta Galaxy Tab S3, cu ecran de 10,6 inci si Galaxy Book, cu ecran de 12 inci. Galaxy Book va fi disponibila cu Windows, iar Tab S3 va dispune de boxe AKG fabricate de Harman, companie pe care Samsung a cumparat-o anul trecut, pentru 8 miliarde dolari.

Compania a anuntat si o noua versiune a castii de realitate virtuala Gear VR care dispune acum si de un controller separat, pentru ca aplicatiile de realitate virtuala sa fie utilizate mai usor.

La finalul prezentarii de la Barcelona Samsung a aratat un teaser in care se spunea ca pe 29 martie va avea loc un eveniment "unpacked" si cel mai probabil ca este vorba de lansarea lui Galaxy S8.