In august, Facebook lansa optiunea Stories pe Instagram si multi spuneau ca a copiat fara rusine Snapchat. Acum, Instagram Stories are 200 de milioane de useri pe zi, mai mult decat are Snapchat. Facebook a incercat in mai multe moduri sa copieze elemente din Snapchat in ultimii ani, iar cu Instagram Stories pare a fi dat lovitura.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe Instagram Stories utilizatorii pot posta slide-show-uri de poze sau filmulete scurte care vor disparea automat dupa 24 de ore. Acum, Facebook spune ca Stories are peste 200 de milioane de utilizatori/zi, cu 50 de milioane mai mult decat in ianuarie. Cum Snapchat a anuntat ca are 161 milioane de utilizatori/zi la final de februarie, inseamna ca Stories a depasit Snapchat la popularitate.

Facebook a pus Stories si pe retea, dar si pe aplicatiile Messenger si WhatsApp.

Desi Instagram Stories a fost lansat doar acum opt luni, serviciul a fost actualizat constant la capitolul stickere si filtre, pentru a fi cat mai atragator.

Criticii au acuzat Facebook ca a copiat fara rusine Snapchat, insa Facebook spunea ca nu este vorba de "clonare", descriind Stories ca fiind un "format universal" precum actualizarea status-ului.

Sursa: Telegraph