Alexandru semnalizeaza pe Forum faptul ca paginile mai multor institutii publice din Romania sunt "in constructie" sau sunt neactualizate de multa vreme.

"Am si eu o obsesie, recunosc, destul de idioata. Autostrada Transilvania (Bechtel, pe numele ei de fata). Cred ca cel putin o data pe luna incep sa-mi stresez colegii de birou cu intrebarea: "Bai, da' cu Bechtelu' ce se mai aude? Au mai construit aia vreun kilometru?". Ieri, disperat, un coleg mi-a zis "dar du-te frate pe net, si citeste". Si m-am dus. Intai la site-ul oficial al autostrazii, realizat de constructor, de unde nu am aflat absolut nimic interesant. Apoi, brusc m-am luminat. Pai stai, nene, ca nu aici trebuie sa caut, ci pe site-ul Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Deja imi venea sa-mi dau palme, cum de nu ma gandisem mai devreme. In plus urma sa aflu de acolo si ce se mai intampla cu ultima bugata din Autostrada Soarelui (Cernavoda-Constanta) si despre ce autostrazi ma sunt in lucru/proiect (Buc-Brasov, parca, si nu mai stiu care). Corect? GRESIT.

In prmul rand siteul nu se gaseste la adresa cnadnr.ro ci la http://www.andnet.ro care vine probabil de la Administratia Nationala a Drumurilor din Romania. Asta e unul dintre efectele schimbarii denumirilor agentiilor de stat de la o guvernare/remaniere la alta. Se duce dracu legatura dintre domeniul de internet existent (bazat pe acronim) si denumirea noua. Am deschis asadar www.andnet.ro. Imaginea care te intampina este cred absolut elocventa pentru starea soselelor din Romania: o poza de santier. Cu o nuanta sepia-galbui-verzui, decolorata de soare de zici ca a stat in vitrina la "Fotograful" cel putin 10 ani. Mai ca ma trimite cu gandul la fuga lui Alexandru din "Declaratie de dragoste" pe santiere patriei. Dar vai... poza nu este totul, ce scrie sub poza? "Pagina web in analiza si constructie" IN ANALIZA SI CONSTRUCTIE???"

Cititi mesajul in intregime pe Forum

Ce alte site-uri de institutii nu sunt asa cum ar trebui sa fie?

Cat de importante sunt pentru dvs informatiile pe care le gasiti pe site-urile institutiilor publice?