Sistec, divizia de solutii IT a grupului RTC, estimeaza pentru anul in curs afaceri de 10 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul trecut. In plus, compania vrea sa cumpere o firma cu 20 de angajati din Republica Moldova si va investi 200.000 - 300.000 euro pentru extinderea in tara vecina, au spus cei de la Sistec.

Compania a terminat anul trecut cu afaceri de 7 milioane de euro, in prezent are cam 300 de angajati si va ajunge la 350 spre finalului anului. Integratorul de sisteme informatice Sistec vrea sa se extinda in Moldova. "Probabil in cateva saptamani o sa achizitionam o firma locala din Moldova (...) Suntem in discutii cu o firma cu 20 de angajati care lucreaza pe domenii comune cu ale noastre", a spus Marius Capraru, CEO Sistec. El a adaugat ca extinderea are un buget de 200.000 - 300.000 euro.

Compania are sase departamente distincte care reprezinta practic firmele care au fuzionat de-a lungul timpului in companie. Printre departamente se numara cel de suport IT, networking si service-ul national.

Serviciile oferite de companie cuprind: consultanta de business, solutiile software (ERP / CRM / DM), infrastructura hardware, outsourcing (mentenanta hardware si software, administrare retele LAN si VPN, Help-Desk, Service IT si tehnnica de birou