Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Capacitatea retelei nationale Euroweb Romania va creste de 10 ori

de A.M.     HotNews.ro
Luni, 7 iulie 2008, 15:15 Economie | IT

Proiectul realizat in parteneriat cu Infratel Net vizeaza instalarea de routere in cateva orase importante din Romania si upgradarea routerelor existente cu interfete 10G. Actiunea se va derula pe parcursul a patru luni si vizeaza dezvoltarea capacitatii retelei nationale Euroweb Romania de la 1G la 10G.

In cadrul proiectului, mai multe routere Juniper Networks din seria M vor fi instalate in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta. Router-ul M320 va fi upgradat cu interfete 10G, urmand ca apoi sa fie mutat de la actuala locatie, Timisoara, in Frankfurt, schimbare care va conduce la cresterea capacitatii de interconectare in Frankfurt la 2x10G.

"Am decis upgradarea capacitatii retelei nationale de la 1 G la 10 G deoarece dorim sa oferim acces la tehnologie de ultima ora", a declarat Laurentiu Stan, Director General al Euroweb Romania, conform unui comunicat.

"Faptul ca Euroweb a ales colaborarea cu Juniper Networks pentru urmatoarea etapa a proiectului de upgradare vine ca o recunoastere a efortului constant pe care il depunem pentru a livra solutii eficiente clientilor nostri”, a adaugat Ovidiu Valeanu, Director General Infratel Net.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

255 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri