Producatorul american de aplicatii software de proiectare Autodesk a deschis un birou in Romania, stimulat de cresterea substantiala a afacerilor din domenii precum arhitectura, constructii si proiectare industriala, a anuntat compania.

„Sosirea Autodesk in Romania este o dovada a maturitatii pietei care a crescut impresionant in ultimii ani,” a declarat Paul Lipovanciuc, AEC Channel Manager SEE, Autodesk.

Biroul de la Bucuresti al companiei Autodesk va functiona ca reprezentanța pe piața locala și regionala, aici fiind incluse, pe langa Romania, si Bulgaria, Serbia, Moldova, Bosnia & Hertegovina si Muntenegru. Obiectivele principale ale acestuia sunt sustinerea dezvoltarii canalelor de distributie in regiune, precum si sprijinirea si acordarea de consultanta companiilor care adopta solutiile Autodesk.

Compania si-a inceput activitatea in anul 1982, cand a lansat aplicatia AutoCAD, si este unul dintre cei mai importanti producatori internationali de aplicatii software in domeniul proiectarii asistate de calculator.