Noua gama de iPod-uri, prezentata saptamana trecuta de Apple in SUA, va ajunge la inceputul lunii octombrie in Romania, au spus pentru Hotnews.ro reprezentantii I.R.I.S, reprezentant autorizat Apple Inc. in tara. Ei au spus ca player-ele vor fi mai scumpe decat in SUA, dar la preturi similare cu cele din magazinele Apple europene.

Reprezentantii I.R.I.S spun ca in Romania, noile iPod-uri vor fi disponibile cu doi ani de garantie, cu unul mai mult decat in alte tari, iar acest lucru va adauga 1-2% la pretul lor.

Apple a anuntat pe 9 septembrie noua gama de iPod-uri. Steve Jobs a aratat doua noi modele de iPod Nano cu marginile curbate, prezentate drept cele mai subtiri iPod-uri produse de Apple pana in prezent, precum si trei noi versiuni de iPod Touch.

In SUA, noile modele iPod Nano, cel mai bine vandut player de la Apple, se vand la preturi de 149 dolari (versiunea de 8 GB de memorie), cu 50 de dolari mai putin decat modelul anterior si cu 199 dolari, versiunea de 16 GB de memorie care permite rularea a 24 de ore de muzica si patru ore de fisiere video). iPod Touch in varianta de 8 GB costa 229 dolari, iar versiunea cu cea mai mare capacitate de memorie, de 32 GB va costa 399 dolari.

I.R.I.S (Integrated Romanian Information Systems) e o companie fondata in 1994. Este unic distribuitor al produselor Apple in Romania si comercializeaza produse hardware, software, publicistica, audio, video si web.