CEO-ul Apple, Steve Jobs, a anuntat intr-o scrisoare ca sufera de un dezechilibru hormonal care l-a facut sa piarda in greutate pe parcursul anului trecut. El a infirmat zvonurile cum ca ar fi pe patul de moarte si spune ca se trateaza, iar pana la sfarsitul primaverii problema ar trebui sa fie rezolvata, a tinut sa mentioneze Jobs care-si va indeplini in continuare atributiile ca sef al Apple.

Pentru prima oara intr-un deceniu, Jobs va lipsi de la expozitia Macworld care incepe luni, insa a dorit sa faca un anunt extrem de personal, prin care sa-i linisteasca pe cei care cred ca starea sa de sanatate este deteriorata puternic.

Jobs a explicat ca pe parcursul lui 2008 a tot pierdut in greutate si la inceput nu a stiut cauza, insa a aflat-o dupa teste detaliate. Un dezechilibru hormonal "fura" proteinele de care organismul are nevoie pentru a fi sanatos. Jobs spune ca remediul la aceasta problema de nutritie este simplu si clar si precizeaza ca a inceput tratamentul care ar trebui sa dureze pana spre sfarsitul primaverii.

"Am spus mai mult decat am vrut initial sa spun si e tot ceea ce voi spune despre aceasta chestiune", incheie Jobs scrisoarea.

Jobs s-a tratat cu succes de cancer pancreatic acum cinci ani, insa multi au observat la evenimentele recente ca a pierdut mult in greutate, ridicand intrebari ingrijoratoare legate de sanatatea lui.