Nu stiu cum am ratat pana acum aceasta extensie. Tree Style Tab ia taburile Firefox si le pune pe verticala, cu ierarhie la taburile care au fost deschise din linkuri din taburi existente. Utilitatea enorma a acestei extensii rezida in faptul ca mai orice laptop are rezolutia orizontala de 1280 de pixeli, in vreme ce marea majoritate a site-urilor sunt inca optimizate pentru 1024 pixeli, avand latimi efective intre 960 si 1000 de pixeli, scrie Adrian Spinei pe blogul sau.

Rezultatul este ca aria de afisare efectiva castiga pixeli pe verticala, unde rezoluția este mai mica - si “pierde” din spatiul neutilizat pe orizontala. In plus, cam de 3-4 ori mai multe taburi sunt vizibile in noul format de afisare, iar cifra creste substantial daca folosesti colapsarea si expandarea.

Sigur, acest punct poate sa devina repede un dezavantaj pentru ca la cateva zeci de taburi deschise apar probleme de memorie si Firefox “sughita” uneori (recunosc totusi ca nu am avut de-a face cu crash-uri propriu-zise).

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul Netuality.