Siemens Enterprise Communications, lider mondial in Comunicatii Unificate, cu peste 160 de ani de istorie in domeniul telecomunicatiilor si cu o prezenta globala in 80 de tari, totalizand aproximativ 14.000 de angajati, a demarat implementarea programului global GOForward! pentru parteneri.

In acest moment Compania ABC Telecom Distribution SRL este distribuitorul national pentru Romania, avand rolul de a dezvolta reteaua de parteneri la nivelul intregii tari.

Obiectivul Siemens Enterprise Communication este de a dezvolta o retea de distributie urmand strategia globala a Siemens si de a permite cresterea calitatii serviciilor catre clientii finali datorita vinzarii exclusive prin parteneri autorizati si certificati.

Partenerii vor avea la dispozitie, in cadrul programului Siemens GoForward, 3 nivele de certificare: Premier, Plus si Select si unul de autorizare (Registered). Partenerii: Plus, Select si Regitered vor fi gestionati direct de catre distribuitor, care a demarat deja implementarea programului.

"Tinta companiei Siemens Enterprise Comunications SRL in anul 2009 este de a furniza solutiile cele mai potrivite fiecarui client, prin promovarea sistemelor moderne tip UC (Unified Communications), care sa ajute cresterea eficientei acestor companii, prin integrarea aplicatiilor de business cu platformele de telecomunicatii. Pe scurt, Siemens doreste sa promoveze si in Romania, conceptul de CEBP (Communications Enable Business Proceses), concept care poate ajuta companiile, mai ales in aceasta perioada dificila, sa inteleaga mai bine cat de util este un sistem de comunicatii bine pus la punct si integrat cu business-ul.

Dorim ca toti clientii Siemens Enterprise Communications sa aiba acces la intreg portofoliul de servicii si suport de nivel european si sa poata verifica in orice moment, ca beneficiaza de toate avantajele solutiei livrate sau detinute.", a declarat Horatiu Pacurar, Director Vanzari Indirecte, Siemens Enterprise Communications SRL a Trademark Licensee of Siemens AG.