Compania Google va oferi, in perioada sarbatorilor de iarna, Internet wireless gratuit pe toate zborurile Virgin America, dupa un parteneriat incheiat cu operatorul aerian. Potrivit unui anunt postat pe blogul oficial al Google, pasagerii vor beneficia de Internet in perioada 10 noiembrie 2009 - 15 ianuarie 2010.

"Perioada sarbatorilor poate fi plina de date si detalii pe care trebuie sa ti le amintesti si e usor sa devii stresat atunci cand planifici o intalnire la mare distanta a familiei formate din mai multe generatii si pureci Internetul pentru a descoperi ultima inventie blanoasa, imposibit de gasit, pentru prichindelul tau. Si cand trebuie sa faci asta in timp ce iti organizezi zborurile, in acelasi timp cu alte cateva milioane dintre prietenii tai cei mai apropiati, lucrurile pot deveni dramatice", scrie Jeff Aguero, Product Marketing Manager la Google.

Google spera ca decizia de a oferi Internet gratuit va ajuta pasagerii "sa stea in legatura cu familia si prietenii atunci cand zboara".

Mai multe detalii despre initiativa Google si Virgin America pot fi vazute pe pagina de internet www.freeholidaywifi.com.