Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca a lansat un ID unic, "maigov", pe retelele de socializare Facebook si Twitter, pe Yahoo Messenger si pe site-ul de video sharing Youtube, pentru o comunicare mai buna cu cetatenii, anunta un comunicat al institutiei.

"Pentru imbunatatirea comunicarii intre Ministerul Administratiei si Internelor si cetatean, prin Directia Informare si Relatii Publice, a fost lansat astazi ID-ul unic al M.A.I. - maigov - pe retelele de socializare Yahoo Messenger, Facebook, Twitter si Youtube", se precizeaza in comunicatul institutiei.

MAI spune ca prin intermediul acestor conturi cetatenii pot solicita informatii cu privire la zonele de activitate gestionate de M.A.I. si primi raspunsuri conform competentelor legale ale institutiei, in timp util.

"De asemenea, vor fi postate fotografii de la activitatile organizate de Ministerul Administratiei si Internelor si vor putea fi vizualizate imagini furnizate de Directia Informare si Relatii Publice", se mai precizeaza in informarea trimisa presei.