Firma de avocatura care reprezinta Apple a transmis o scrisoare de avertisment site-ului de mondenitati Valleywag care a lansat o "vanatoare" de poze si filme spion cu tablet PC-ul Apple, scrie The Times. Firma de avocatura a cerut site-ului sa retraga anuntul pentru a nu incuraja furtul de secrete industriale. Apple va tine un eveniment pe 27 ianuarie si toata lumea asteapta ca atunci sa fie lansat tablet-ul, cel mai important produs nou al Apple de la iPhone incoace.

Firma de avocatura care reprezinta Apple, Orrick, Herrington & Sutcliffe a trimis o scrisoare catre Valleywag, site ce postase un anunt cum ca ofera 10.000 dolari pentru cine poate furniza o poza cu tablet PC-ul, 20.000 de dolari pentru un clip video si 50.000 pentru un filmulet cu Steve Jobs, tinand in mana tablet-ul...

Firma de avocatura a cerut site-ului sa retraga anuntul cu aceste recompense care sunt ilegale si incurajeaza furtul de secrete tehnologice. In anuntul in care se promiteau aceste recompense site-ul Valleywag scrisese ca toata lumea s-a saturat de zvonuri si e timpul sa fie obtinute niste raspunsuri, iar pentru asta se avanseaza sume importante.

Apple a invitat jurnalistii la un eveniment de presa pe 27 ianuarie la San Francisco, conferinta la care este asteptata lansarea tablet PC-ului despre care s-a vorbit atat in ultimul an. Ca de obicei, Apple a fost misterioasa si nu a dat detalii in invitatie, multumindu-se sa spuna ca va prezenta "cea mai recenta creatie a companiei".