Seful Apple, Steve Jobs a atacat in termeni duri Google si Adobe la o intalnire cu angajatii companiei pe care o conduce, acuzand Google ca a intrat pe teritoriul Apple lansand telefonul Nexus One si afirmand despre Adobe ca e "lenesa", desi ar putea face multe lucruri interesante, scrie The Telegraph care citeaza wired.com. Daca relatarea e adevarata, face parte dintr-un razboi al cuvintelor care s-a intetit in ultima vreme.

Despre Google, Steve Jobs s-a plans ca a intrat pe teritoriul Apple lansand telefonul Nexus One. "Noi nu am intrat pe domeniul cautarii pe internet, ei au intrat pe segmentul telefoane. Fiti siguri ca vor sa omoare iPhone, insa nu-i vom lasa", ar fi spus, se pare, Jobs la o intalnire cu angajatii.

Apoi, Steve Jobs a spus ca motto-ul informal al companiei Google "Don't be evil", (Nu fi rau) e o "porcarie".

Dupa aceea, sustin surse care au tinut sa ramana anonime, Jobs si-a indreptat atacurile catre Adobe despre care a spus ca e o companie "lenesa" pentru ca "are mult potential de a face lucruri interesante, dar refuza sa le faca". El ar mai fi spus, se pare, ca o parte din problemele Mac sunt din cauza tehnologiei Flash a Adobe si a prognozat ca in viitor "nimeni" nu va mai folosi Flash fiindca se va trece la HTML 5.