Fondatorul Facebook, Mark Zuckerbeg (26 de ani) admite ca reteaua de socializare are mai multe erori, dupa ce utilizatorii s-au declarat nemultumiti de protectia insuficienta a optiunilor de confidentialitate.

"Am ascultat toate reactiile si am incercat sa le selectam pentru a gasi cele mai bune solutii pentru a ameliora serviciile. As prefera sa arat un produs mai bun decat sa vorbesc doar despre ceea ce putem sa facem" - a declarat Mark Zuckerbeg. "Stiu ca am facut un pachet de erori dar sper ca serviciul nostru va fi mai bun si ca oamenii vor intelege ca intentiile noastre sunt bune" - a adaugat fondatorul Facebook, citat de France Presse.

Declaratiile acestuia au loc dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, reteaua a anuntat ca va efectua schimbari ale optiunilor de confidentialitate, acestea urmand sa fie comunicate intr-un timp foarte scurt.

Aproximativ 60% dintre internautii care au cont pe Facebook iau in considerare stergerea contului de pe reteaua de socializare din cauza motivelor legate de securitate, conform unui raport al companiei Sophos. Facebook, cea mai populara retea sociala din lume, ar putea pierde jumatate dintre membri sai care sunt tot mai ingrijorati ca informatiile personale nu sunt protejate pe site.

Printre plangerile lor se numara faptul ca cybercriminalii si pedofilii creeaza profiluri false, prietenii reali ii fac vulnerabili fara sa stie, informatiile personale sunt impartite cu terte parti si ca reclamele de pe site contin malware, scrie Capital.