SoftVision - una din cele mai mari companii clujene de software development outsourcing - a organizat la finalul acestei veri un eveniment aniversar de amploare, dedicat tuturor angajatilor sai. Destinatia aleasa pentru 2010 a fost statiunea Mamaia. Profitand din plin de ultimele zile de vara din acest an, intreaga echipa s-a distrat timp de 3 zile pe ritmuri hawaiiene in cadrul unei petreceri tematice, s-a relaxat la plaja si a premiat in cadru festiv performantele celor mai buni colegi.

Aniversare SoftVisionFoto: SoftVision

Cu un portofoliu extins de proiecte si clienti de top din Europa si mai ales SUA, SoftVision a cunoscut in cel de-al 12-lea an de activitate o dezvoltare sustinuta pe partea de business, reflectata in mod direct prin cresterea numarului de angajati ai companiei. Astfel, de la inceputul acestui an pana in prezent au fost angajati peste 100 de colegi noi, echipa ajungand sa depaseasca 420 de angajati. "In continuare obiectivul nostru este de crestere, ma refer aici atat la atragerea unor clienti si proiecte noi cat si la expansiunea portofoliilor existente. Acest lucru va determina marirea echipelor, astfel incat pana la finele anului sa ajungem la 500 de angajati." a mentionat Laurentiu Russo, CEO-ul companiei.

Prin organizarea evenimentui aniversar de la Mamaia, SoftVision a dorit sa le multumeasca tuturor angajatilor sai pentru rezultatele deosebite obtinute in acest an. Petrecerea aceasta le-a fost dedicata acestora, ca o recompensa in plus pentru performantele obtinute, pentru implicarea si talentul lor.

Programul oferit de organizatori a fost variat. Au fost clipe de relaxare pe plaja de la Cafe del Mar, plimbari prin statiune si cu telegondola, vizite la Acvariul si Delfinariul din Constanta, volei pe plaja - astfel incat toata lumea s-a simtit bine facand ceea ce-i place!

Seara s-a incins o petrecere tematica cu specific hawaiian in Clubul The Office din Mamaia. Toti angajatii au primit ghirlande de flori, o trupa de artisti a interpretat dansuri traditionale hawaiiene si au dansat pe ritmuri tribale acompaniate de percutionisti live. Momentul culminant al serii a fost tortul aniversar "SoftVision 12 ani", marcat de un show pirotehnic de exceptie. S-a organizat si o tombola cu premii, premiul cel mare fiind o excursie de 2 persoane in Italia.

Una dintre seri a fost dedicata cinei festive, in cadrul careia top managementul a multumit tuturor pentru rezultatele obtinute iar cei mai buni angajati ai companiei au fost premiati intr-un cadru festiv.

Despre SoftVision

SoftVision este o companie romaneasca de software outsourcing cu sediul central in Cluj-Napoca si birouri in Baia-Mare si San Jose (California, SUA). Inca din 1998, de la infiintare, compania e dedicata furnizarii de solutii software customizate - de o calitate ireprosabila - clientilor sai din SUA si Europa. Cu o echipa ce depaseste 420 de angajati, SoftVision este specializata in furnizarea unor servicii de consultanta si dezvoltare software, dezvoltare si mentenanta de aplicatii/produse software, testare si asigurarea calitatii precum si suport tehnic, in domenii din cele mai variate (telecomunicatii, retail, financiar, auto, etc.).

Expertiza companiei acopera majoritatea limbajelor de programare si tehnologiilor utilizate la ora actuala: Mobile (iPhone/Android/Blackberry/Palm), Java, .NET/Windows, Web, Database, Application/Web server, Automation Testing, Manual Testing si altele. Pentru alte imagini de la acest eveniment dar si pentru a urmari pe viitor evolutia SoftVision, puteti accesa website-ul si pagina de Facebook a companiei:

www.softvision.ro

http://www.facebook.com/SoftVisionRO