​Mihai Paun, directorul general al companiei Active Soft din grupul NCH care detine site-uri precum ziare.com, 220.ro si 4Tuning si-a dat demisia, dar va mai ramane un timp in companie pentru a asigura continuitatea si apoi va decide ce varianta de viitor va alege, Paun a declarat pentru HotNews.ro ca nu neintelegerile cu seful NCH Andrei Siminel l-au facut sa-si dea demisia si a adaugat ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa pastreze echipele nealterate de valurile crizei.

"Sa spunem ca este vorba de viziuni diferite cu privire la modul in care obiectivele comune trebuiau indeplinite. Neintelegerile in opinia mea, mai ales cele de natura profesionala, creeaza efervescenta si evolutie. In internet este nevoie de asa ceva, evident in doze bine gestionate. Nu neintelegerile cu dl. Siminel Andrei m-au facut sa-mi dau demisia. Dealtfel in perioada imediat urmatoare avem de finalizat diverse intelegeri si evident ma bazez pe cordialitatea relatiei noastre pentru a le incheia onorabil", a spus Paun, intrebat de ce si-a dat demisia si daca au existat si neintelegeri cu Andrei Siminel.

El a mai precizat ca impreuna cu el nu a plecat nimeni. "Eu nu am parasit biroul inca. Este vorba doar de un sir de demisii, dar este de mentionat ca in istoria Active Soft de aproape 10 ani, numarul si calitatea demisionarilor este un fapt fara precedent. Imi reprosez faptul ca nu am reusit sa imi pastrez echipele nealterate de valurile crizei".

Active Soft din grupul NCH detine site-uri cunoscute precum ziare.com, 4Tuning.ro, ele.ro, sfatulmedicului.ro, 220.ro sau clopotel.ro.

Intrebat ce se va intampla cu site-urile Active Soft dupa plecarea sa, Mihai Paun a raspuns ca proiectele sunt solide si nu ar avea de ce sa apara lucruri rele pentru ele. Foarte multe vor depinde insa de decizia HR a actionarilor, a mai spus fostul sef al Active Soft.

Intrebat ce va face in viitor, Mihai Paun a spus ca la o saptamana dupa ce va parasi Active Soft va alege una din variantele pe care le are in minte. El nu a oferit detalii, insa a admis ca mediul internet ii place enorm. "Deocamdata, desi proaspat demisionar, raman in companie pentru a asigura continuitatea proiectelor si bunul mers al lucrurilor, chestiuni care sunt dependente de un transfer de autoritate lin si rezonabil", a explicat el pentru HotNews.ro.