Cea mai noua editie a jocului de actiune Call of Duty - Black Ops, s-a lansat marti in magazine, la pretul de circa 220 lei la editia pentru PC-uri si circa 280 lei pentru consolele PlayStation si XBox, a anuntat Best Distribution. Jocul e extrem de controversat pe plan mondial din cauza unor scene violente, insa lansarea este una din cele mai asteptate ale anului in domeniu pentru ca seria lansata acum un an a facut vanzari de un miliard de dolari pe plan mondial, iar pentru jocul lansat acum sunt asteptate vanzari de 18 milioane de unitati in lume.

Call Of Duty a ajuns la a saptea generatie si la a treia dezvoltata de Treyarch. Jucatorii isi pot asuma rolul unui agent CIA care are de indeplinit misiuni in Vietnam si SUA in anii '80, in plin Razboi Rece.

Versiunea pentru PC costa circa 220 lei, cele pentru Playstation si Xbox sunt cam 280 lei, varianta pentru Wii este 240 lei, iar cea pentru DS e 170 lei. Jocul este recomandat doar celor peste 18 ani din cauza ca exista scene cu sange, droguri, violenta intensa si limbaj obscen, insa e disponibila si o versiune pentru cei de peste 12 ani creata de dezvoltatorul n-Space.

Jocul vine cu noi moduri de recompensare a jucatiorilor care pot paria banii virtuali obtinuti in joc. Principalul joc concurent, Medal Of Honour, s-a lansat in aceasta toamna.