Compania brasoveana Visual Fan cunoscuta pentru telefoanele dual SIM vandute sub brandul Allview, lanseaza la jumatatea lui decembrie un tablet PC cu ecran de 7 inch, sistem de operare Android si memorie interna de 2 GB, conform unei informari de presa trimisa de companie. Tableta va costa 200 de euro, este produsa in China, iar partea software si conceptia de design au fost realizate in Romania. Pretul va fi de 200 de euro.

Tableta AllviewFoto: Visual Fan

Tableta Allview AllDro, va rula sistemul de operare Google Android 2.1, va avea un ecran de 7 inchi si conectivitate Wi-Fi.

Allview AllDro are memorie RAM de 256 MB si memorie interna de 2 GB care poate fi extinsa la 32 de GB. Cu reteaua wireless pornita tableta are un timp de functionare de sase ore, in timp ce, ascultand muzica timpul de folosire poate fi maxim 30 de ore. La tableta va putea fi atasat in viitor si un modem 3G care sa permita conectarea acesteia la retelele de internet mobil ale operatorilor telecom.

AllDro va fi disponibil la vanzare in mai multe retele de magazine partenere de la jumatatea lunii viitoare, la un pret de aproximativ 200 de euro.

Visual Fan si-a inceput activitatea acum opt ani iar in prezent vinde televizoare, sisteme GPS si telefoane dual SIM care pot functiona simultan cu doua cartele din retele diferite. Compania isi vinde produsele sub brandul Allview, iar anul trecut a comercializat peste 15.000 de telefoane dual-SIM, cele mai scumpe avand touch-screen si antena pentru receptionarea de posturi TV.