Al treilea add-on al jocului online multiplayer World of Warcraft - Cataclysm se va lansa in noaptea de luni spre marti, in Romania urmand sa fie deschise la miezul noptii magazine din 12 orase. Cel mai nou WoW are mai multe nivele, orase noi si campuri de batalie redesenate, pretul versiunii standard pentru PC este 150 lei, iar varianta de colectie este cu 150 de lei mai scumpa.

La doi ani de la ultima extensie - Wrath of The Lich King -, Blizzard vine cu add-on-ul Cataclysm care aduce un mediu redesenat (orase, catacombe si campuri de batalie noi) dar si ridicare in nivel de la 80, la 85.

In Romania, jocul adus de Best Distribution costa 150 lei, in timp ce varianta de colectie costa 300 lei si contine DVD cu povestea conceperii jocului, CD cu coloana sonora, album de 176 de pagini, un pachet de carti de joc si un mouse pad.

La miezul noptii vor fi deschise magazine din 12 orase ale tarii, printre care Bucuresti, Craiova, Iasi, Targoviste, Timisoara sau Deva. In Bucuresti vor fi deschise urmatoarele magazine: Diverta Mall Plaza, Media Galaxy Orhideea, Domo (Budapesta, AFI Palace si Feeria) si showroom-ul eMag.

World of Warcraft este cel mai popular joc massive multiplayer online pe baza de abonament lunar. A fost lansat in 2004, iar primul add-on a aparut in ianuarie 2007, al doilea fiind lansat in decembrie 2008.