​Acer a anuntat ca din februarie, laptop-ul cu doua ecrane de 14 inch Iconia va fi disponibil si in Romania la un pret de circa 6.000 de lei. Iconia va avea 4 GB RAM, HDD 640 GB si procesor Intel Core i5 480M. Unul dintre ecrane este folosit pe post de tastatura virtuala, iar unele aplicatii pot fi controlate si prin gesturi facute pe ecranul tactil. Ramane de vazut cum va fi primit pe piata acest laptop cu pret destul de mare.

Acer IconiaFoto: Acer

Iconia ruleaza sistemul de operare Windows 7 si dispune de doua ecrane de 14 inch. Utilizatorii au la dispozitie o tastatura virtuala format QWERTY full-sized, ei putand sa inregistreze si gesturi care sa deschida instant aplicatii sau anumite site-uri printr-o singura miscare a mainii pe ecran. Laptop-ul cantareste 2,8 kg.

Acer Iconia are procesor Intel Core i5 480M, 4GB RAM (2X SO2GB DDR3), HDD de 640 GB, modem 3G+ incorporat si un port USB 3.0. Ecranele tactile de 14 inch au o rezolutie de 1366x768 de pixeli fiecare.

Acer Iconia a fost unul dintre cele mai populare gadget-uri de la targul CES Las Vegas unde taiwanezii au prezentat si o tableta numita tot Iconia care dispune de un ecran de 10,1 inch si ruleaza Android.