Google a lansat un serviciu gandit sa-i ajute pe cei care urmeaza sa se casatoreasca. Pe Weddings, o serie de aplicatii Google precum Docs, Picasa sau Picnik pot fi utilizate pentru a crea invitatii, a face site-ul nuntii si a edita fotografii, compania dorind sa profite de numarul mare de utilizatori care-i folosesc serviciile.

Viitorii miri isi pot face un site unde sa publice detalii despre nunta si fotografii, cu ajutorul Google Sites sau pot sa realizeze lista invitatilor si sa planifice fericitul eveniment prin intermediul platformei de partajare de documente Google Docs. Utilizatorii isi pot crea chiar propriile invitatii folosind serviciul de editare foto Picnik.

Google a colaborat la realizarea proiectului cu organizatorul de nunti, Michelle Rago, care a oferit sfaturi pentru designul site-ului si informatii legate de planificarea evenimentului.

Google organizeaza un concurs, in urma caruia un cuplu din SUA care urmeaza sa se casatoreasca anul viitor va castiga 25.000 de dolari pentru a-si organiza nunta.