Irinel Burloiu - omul care a fost manager de dezvoltare al Intel Romania in ultimii opt ani - ocupa de luni functia de director de marketing al retailer-ului eMag, arata un comunicat al magazinului online. eMag a inregistrat afaceri de peste 100 milioane euro anul trecut si are ca obiectiv 150 milioane euro pentru anul curent.

Irinel Burloiu a fost manager de dezvoltare (Business Development Manager) al Intel Romania pana la final de 2010. De luni, Burloiu ocupa oficial functia de director de marketing al magazinului online eMag.

Radu Apostolescu va coordona proiectele de dezvoltare online şi marketing din poziţia de vicepreşedinte, director de dezvoltare eMag.

Magazinul online eMag a inregistrat afaceri de 102 milioane euro anul trecut, in crestere cu 60% fata de 2009. Estimarile pentru 2011 indica afaceri de 150 milioane euro, iar compania are showroom-uri in sapte orase din tara.

eMag s-a lansat in 2001 ca magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, iar in prezent are showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.