Noua retea de socializare Google+ a ajuns sa aiba peste 10 milioane de utilizatori la doar 16 zile de la lansare, a declarat Larry Page, CEO al Google."Peste 10 milioane de persoane s-au inscris pe Google +. Este o mare reusita pentru noi", a declarat Page, in cadrul unei conferinte in care au fost prezentate rezultatele trimestriale ale grupului, relateaza AFP.

Desi Google + a fost lansat pe 28 iunie in versiunea experimentala si este accesibil numai prin invitatie, ultimile rezultatele arata ca Google a fost capabil sa dea un raspuns pe masura rivalului sau principal, Facebook.

"Google a atacat zona cu inovatiile majore", a scris la inceputul acestei saptamani Trip Chowdhry, analist al companiei Global Equities Research, adaugand ca "migratia in Google + din Facebook e abia la inceput".

Conform site-urilor SocialStatistics si FindPeopleOnPlus, citate de Gizmodo, peste 85% dintre utilizatorii retelei de socializare Google+ sunt barbati, comparativ cu o distributie aproape egala in cazul Facebook.