Compania brasoveana Visual Fan care vinde smartphone-uri GPS-uri si alte produse sub brand-ul Allview a lansat o noua tableta: AllDro 2 care ruleaza Android 2.2 si costa 749 lei. Tableta are conectivitate WiFi si 3G, camera pe partea frontala si memorie interna de 4 GB ce poate fi extinsa pana la 32 GB. Tableta cantareste 530 g iar autonomia bateriei este de 4,5 ore pentru continut video si sase ore pentru web browsing.

Alldro 2Foto: Visual Fan

AllDro 2 ruleaza sistemul de operare Android 2.2 cu suport Flash se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G, are ecran de 8 inch in format 4:3, procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz si camera foto frontala tip VGA.

AllDro 2 dispune si de doua porturi fizice: HDMI si USB, prin care stabileste legatura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile si filmele cu subtitrare in limba romana pot fi vizualizate pe televizor la rezolutie FullHD, in timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 4 GB poate fi extinsa pana la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare sau se poate conecta la PC pentru a transfera date.

AllDro 2 vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum librarie de carti electronice, tv interactiv, ziare electronice etc. Insa, sistemul de operare Android 2.2 permite personalizarea acesteia cu aplicatii si jocuri din Alllview Store si din alte magazine de aplicatii.

Tableta AllDro 2 poate fi achizitionata la pretul de 749 de lei. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG, o husa de protectie si un creion capacitiv.

Primul tablet PC al Visual Fan a fost lansat la finalul anului trecut.