Agentia digitala Httpool Romania devine de luna aceasta H Media, adoptand un nou brand pe care reteaua internationala de marketing digital Httpool Group il va lansa si pe alte piete din regiune si sub umbrela caruia va oferi servicii de creatie, strategie, planificare si cumparare de media online. Toate activitatile de pana acum ale Httpool Romania si clientii agentiei vor trece la H Media, care va oferi de acum incolo si servicii de creatie si strategie.

Printre clientii Httpool/H Media in Romania, agentie condusa de Bianca Vlaston, se numara Procter&Gamble, Unicredit, Pepsi, Fabryo, Discovery.

Un comunicat al agentiei il citeaza pe Aljosa Jenko, presedinte Httpool Group, potrivit caruia

  • "Companiile multinationale centralizeaza din ce in ce mai des bugetele si campaniile la nivel regional si chiar global. Cererile pe care le avem din partea acestora presupun dezvoltarea de servicii integrate de online, care cuprind creatie, strategie, planificare si cumparare de media digitala. Era asadar natural pentru noi sa ne dezvoltam si in directia unei retele de agentii specializate pe marketing digital, care sa poata oferi clientilor suport complet si coordonare dintr-un singur punct central pe toata gama de servicii."

Httpool Group este o retea internationala infiintata in 2000 si prezenta pe 16 piete, cele mai multe din Europa Centrala si de Est. Grupul are sediul international la Viena, iar sediul regional pentru Europa Centrala si de Est la Viena. Pe piata din Romania este prezent din 2008.