Antena 1 a decis sa comaseze cele doua editii saptamanale ale emisiunii X-Factor intr-una singura, dupa ce primele doua emisiuni, difuzate sambata si duminica, au avut audiente sub asteptari. Iar CNA a amendat cu 50.000 de lei postul Kanal D pentru doua editii ale emisiunii "Cancan TV", apreciind ca acestea au incalcat dreptul la viata privata in cazul Andreei Marin si Simona Gherghe.

  • Antena 1 a anuntat, marti, ca editiile de sambata si duminica ale emisiunii X-Factor vor fi comasate, de saptamana aceasta, intr-o singura editie de peste doua ore, ce va fi difuzata sambata. Decizia a fost luata "la cererea fanilor care isi doreau mai mult show", se afirma intr-un comunicat de presa al postului. Primele doua editii X-Factor au avut audiente considerabile, dar sub asteptari pentru un format costisitor, promovat intens de Antena 1 de cateva luni. Dupa cum a scris Paginademedia.ro, prima editie, de sambata, a fost urmarita in medie de 652.000 de telespectatori din mediul urban, depasind usor Pro TV (care a obtinut, cu un film, o audienta medie de 579.000 de telespectatori in mediul urban). Editia de duminica a X-Factor a avut o audienta mai mica, fiind urmarita in medie de 559.000 de telespectatori din mediul urban, in timp ce Pro TV a avut, tot cu un film, o audienta medie de 807.000 de telespectatori din mediul urban, potrivit sursei citate.
  • CNA a amendat cu 50.000 postul Kanal D pentru editiile din 31 august si 1 septembrie ale emisiunii "Cancan TV", apreciind ca acestea incalca dispozitiile din Legea audiovizualului privind respectarea libertatilor si a drepturilor omului, respectiv prevederile din Codul audiovizual referitor la dreptul persoanei la propria imagine. Cele doua emisiuni au fost analizate in urma unor sesizari adresate Consiliului de Andreea Marin Banica, respectiv Simona Gherghe si producatoarea Dana Mladin. Andreea Marin Banica a descris cum a fost hartuita de o echipa a emisiunii "Cancan TV", in timp ce se afla cu alte persoane la un restaurant din Bucuresti. Simona Gherghe si Dana Mladin au sesizat, la randul lor, CNA pentru faptul ca in cadrul emisiunii respective au fost difuzate imagini publicate anterior de Cancan si revista Ciao, in care cele doua sunt surprinse, fara acordul lor, in timpul vacantei in Grecia. In decizia sa, CNA a tinut cont si de sanctiunile anterioare aplicate Kanal D.