​Agentia de relatii publice The Practice a castigat pentru Romania primul premiu Global Sabre - eveniment in care sunt premiate cele mai bune programe de PR din lume, potrivit unei informari a agentiei. Iar TVR Info difuzeaza, de sambata, o emisiune pe teme europene realizata in studiourile Deutsche Welle din Bonn, EuroBox.

  • Agentia The Practice a castigat, in cadrul unei gale desfasurate joi seara, primul premiu Global Sabre pentru Romania, la prima editie a acestor premii dedicate cele mai bune programe de PR din lume, potrivit unui comunicat al agentiei. The Practice a intrat in finala Global Sabre dupa ce a castigat aur in cadrul premiilor de relatii publice Sabre la nivel european, cu o campanie de Employee Communication - "Crazy about computers", realizata pentru clientul TechTeam Global (devenit Stefanini TechTeam, dupa o fuziune internationala).
  • TVR Info difuzeaza, din 1 octombrie, emisiunea EuroBox, magazin pe teme de actualitate europeana produs exclusiv pentru acest post public in studiourile Deutsche Welle din Bonn, potrivit unei informari de presa. Programul, cu o durata de o jumatate de ora, este difuzat sambata de la ora 13.30 si in reluare duminica de la 10.35. Emisiunea este moderata de Lavinia Pitu si abordeaza subiecte legate de politica, economie, cultura si societate.