Dupa dialogul suburban dintre Mircea Badea si Radu Moraru de vineri, disparitia reclamei cu Toyota de pe blogul celui dintai a prilejuit un nou schimb de replici intre cunoscutii realizatori de televiziune.

Sambata, 8 octombrie, Radu Moraru scrie, pe blogul lui, Nasul.tv, ca va face plangere penala impotriva lui Mircea Badea pentru amenintari cu moartea. Moraru sustine ca, dupa ce Mircea Badea a scris pe blogul lui "Mori!!!", a primit mai multe amenintari cu moartea de la "citiva imbecili, fanatici fani ai imberbului".

Postarea are si un PS 1, in care Radu Moraru afirma" "Toyota o s-o 'toyota' de linga Badea. Lasa iepuras, mergi cu tricicleta pe drumul tau!". La ora 19:00, apare si un UPDATE: "Reclama cu Toyota a fost scoasa de pe site-ul lui Mircea Badea".

Intr-o postare publicata duminica si intitulata "Pariul cu citostaticele", Mircea Badea spune ca "Adevarul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc in continuare insa aceeasi masina".

"Mitomanul Radu Moraru face ce stie mai bine: minte cu tupeu basist. Isi asuma ca un smenar basist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. De aia zic, daca tot suntem atat de smecher eu si de basist tu, e momentul pentru pariul cu cancerul faza pe citostatice. Cine minte sa i se intample", adauga Mircea Badea.

Pana la ora publicarii acestei stiri, reprezentantii Toyota nu au putut fi contactati.